Elämäsi tärkeimpiä hetkiä

Tarinanne kuvina: lapsi- ja perhekuvaus

Arjen pienet ihmeet ja juhlan ilot ansaitsevat tulla ikuistetuiksi – aina on hyvä hetki kuvauksille! 

Lapsi- ja perhekuvauksiin ovat tervetulleita sekä kaikenikäiset ihmiset että perheen lemmikit (miljöö- ja kotikuvauksissa, studioon lemmikit eivät valitettavasti pääse). Tulen hyvin juttuun perheen pienimpien kanssa ja huolehdin siitä, että kuvausten ilmapiiri pysyy rentona. Toimin tilanteen mukaan: tarvittaessa ohjeistaen, toisinaan tunnelmia sivusta ikuistaen.

Valittavana on edullisempi MINI-paketti rajatulla kuvamäärällä sekä MAXI-paketti, jonka hintaan sisältyy täysi galleriallinen kuvia – eli säästyt valinnan vaikeudelta! Lisäksi tarjolla on myös erittäin kattava dokumentaarinen paketti. 

Kuvaan Varsinais-Suomessa sekä esimerkiksi Raaseporin ja Rauman seuduilla. Sivun alalaidassa olevasta galleriasta pääset katsomaan aiempia kuviani.

Varaa kuvausaika
195€

Lapsikuvaus MINI

Paketti sisältää 5 viimeisteltyä kuvaa digitiedostoina ja max. tunnin kuvausaikaa. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Lisäkuvat ostettavissa erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustele kuvauksista
295€

Lapsikuvaus MAXI

Paketti sisältää kaikki gallerian kuvat (40+ kuvaa) ja kuvausaikaa n. 1-1,5h. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Tiedustele kuvauksista
285€

Perhekuvaus / Sisaruskuvaus MINI

Paketti sisältää 10+ viimeisteltyä kuvaa digitiedostoina ja max. tunnin kuvausaikaa. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Lisäkuvat ostettavissa erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustele kuvauksista
390€

Perhekuvaus / Sisaruskuvaus MAXI

Paketti sisältää kaikki gallerian kuvat (50+ kuvaa) ja kuvausaikaa n. 1-1,5h. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Tiedustele kuvauksista
455€

Hetki elämää - Dokumentaarinen perhekuvaus

Dokumentaariseen perhekuvaukseen varataan reilusti aikaa (2-3h) ja asiakas saa käyttöönsä kaikki gallerian kuvat (60+ kuvaa).

Kuvataan perheen (tai vaikka kaveriporukan) yhteisiä hetkiä dokumentaarisella otteella. Tulen kuvaamaan kotiinne tai lähden kanssanne vaikka laavumetsään tai uimarannalle. Myös potrettimaisempia kuvia voidaan ottaa samassa yhteydessä.

Tiedustele kuvauksista

Odotus­ajankuvaus & pariskunta­kuvaus

Odotusaika, matka kohti pienen ihmeenne saapumista, voidaan ikuistaa kauniisiin kuviin missä vaiheessa odotusta tahansa. Pariskuntakuvaus on kaikille, jotka haluavat saada tunnelmallisia yhteiskuvia rakkaansa kanssa. Huomaa myös joihinkin hääkuvauspaketteihin sisältyvä maksuton pariskuntakuvaus!

Odotusajankuvauksiin olet tervetullut joko yksin tai mahdollisen puolison (tai muun tärkeän ihmisen) kanssa. Pariskuntakuvauksiin ovat tervetulleita kaikki pariskunnat ikään ja sukupuoleen katsomatta. Myös lemmikit ovat totta kai tervetulleita miljöökuviin! (Studioon lemmikit eivät valitettavasti pääse.)

Mikäli toivot odotuskuvauksen yhteydessä myös perhekuvia, valitse sopiva vaihtoehto perhekuvauspaketeista!

Varaa kuvausaikasi!
195€

Odotusajankuvaus MINI/Pariskuntakuvaus MINI

Paketti sisältää kauniin esivalintagallerian, 5 viimeisteltyä kuvaa digitiedostoina ja max tunnin kuvausaikaa. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Lisäkuvat ostettavissa erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustele kuvauksista
295€

Odotusajankuvaus MAXI/Pariskuntakuvaus MAXI

Paketti sisältää kaikki gallerian kuvat (40+ kuvaa) viimeisteltyinä digitiedostoina ja n. 1,5h kuvausaikaa. Kuvataan joko studiossa tai miljöössä.

Tiedustele kuvauksista
Soita