Tervetuloa maailmaan, pikkuinen!

Newborn-kuvaus Salossa & Varsinais-Suomessa

Newborn-kuvauksessa tallennetaan muistoja uuden perheenjäsenen ensimmäisiltä viikoilta. Kuvat ovat aarteita, jotka koristavat olohuoneen seinää tai joita palataan selailemaan valokuva-albumeista uudestaan ja uudestaan.

Vastasyntyneet kuvataan tavallisesti 5–14 vuorokauden ikäisinä, mutta hiukan isommatkin vauvat ovat tervetulleita newborn-kuviin. 

Tarjolla on viisi erilaista pakettia, jotka on suunniteltu vastaamaan parhaiten perheiden erilaisiin toiveisiin. Kuvaan sekä asetellumpia newborn-kuvia että lifestyle-tyyppisiä kuvia. Sivun alalaidan galleriasta pääset katselemaan esimerkkejä aiemmista kuvauksistani.

Kuvausvaraus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin odotusaikana, koska newborn-varauksia on mahdollista ottaa vain rajallinen määrä. Vapaita aikoja kannattaa kuitenkin aina kysellä, koska kalenterit elävät erityisesti newborn-kuvien suhteen paljon!

Vastasyntyneet kuvaan pääsääntöisesti studiollani Salon Astrum-keskuksessa, mutta tulen myös vauvan kotiin kuvaamaan. Tutustu kuvauspaketteihin alla ja valitse perheellenne sopiva vaihtoehto!

Varaa newborn-kuvausaika
285€

Newborn MINI

Pakettiin sisältyy kaunis esivalintagalleria, 5 viimeisteltyä kuvaa digitiedostoina ja n. 1-2h kuvausaikaa.

Kuvataan vastasyntynyttä vauvaa parilla erilaisella asulla ja/tai kapalolla. Kuvauksen hintaan sisältyy lainarekvisiitan käyttö.

Lisäkuvat ostettavissa erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustele
425€

Newborn MAXI

Pakettiin sisältyy kaikki gallerian kuvat (40+ kuvaa) viimeisteltyinä digitiedostoina ja n. 2-4h kuvausaikaa.

Kuvataan vastasyntynyttä kiireettä muutamalla eri asulla ja/tai kapalollla. Kuvien joukossa on kuvia myös rakkaista yksityiskohdista: upouusista pikkuvarpaista, nukkaisista olkapäistä tai pikkuisista suppusuista.

Tiedustele
375€

Newborn + perhe MINI

Pakettiin sisältyy kaunis esivalintagalleria, 10 viimeisteltyä kuvaa digitiedostoina ja n. 2-3h kuvausaikaa.

Kuvataan vastasyntynyttä parilla erilaisella asulla ja/tai kapalolla sekä otetaan yhteiskuvia vanhempien ja mahdollisten isosisarusten kanssa. Kuvauksen hintaan sisältyy lainarekvisiitan käyttö.

Lisäkuvat ostettavissa erillisen hinnaston mukaan.

Tiedustele
505€

Newborn + perhe MAXI

Pakettiin sisältyy kaikki gallerian kuvat (50+ kuvaa) viimeisteltyinä digitiedostoina ja n. 2-4h kuvausaikaa.

Kuvataan vastasyntynyttä muutamalla erilaisella asulla ja/tai kapalolla sekä otetaan yhteiskuvia vanhempien ja mahdollisten isosisarusten kanssa. Kuvien joukossa kuvia myös rakkaista yksityiskohdista sekä toiveiden mukaan esim. imetys/syöttökuvia.

Tiedustele
555€

Uuden elämän alku - Dokumentaarinen vastasyntyneen ja perheen kuvaus

Kuvausaikaa varataan reilusti, 2-4h ja asiakas saa käyttöönsä kaikki gallerian kuvat (60+ kuvaa). Kuvataan vauvaperheen arkea vauvan ensimmäisinä viikkoina. Perheen toiveiden mukaan voidaan ottaa perhekuvia, imetyskuvia, potretteja vastasyntyneestä, kuvia uuden tulokkaan sisaruksista jne.

Kuvaus on lifestyle-tyyppinen, mutta vauvasta voidaan ottaa myös asetellumpia kuvia. Tulen vauvan kotiin kuvaamaan täysin vauvan ja perheen ehdoilla.

Tiedustele
Soita